סיכום של יומיים

לקראת היומיים שאני בירושלים תמיד חשוב שאתארגן נכון מתבחינת האוכל שאני לוקחת.

בשלושת השבועות הקודמים יצא שלקחתי איתי יותר מדי, אז השבוע לקחתי פחות – וזה כמובן היה פחות מדי.

יום שני

בוקר

07:00 כוס חלב סויה עם תיון צ'אי ומיני-מילקי

08:30 חופן של שקדים ואגוזים, שני תמרים. את זה תכננתי כארוחת ביניים, אבל הייתי תקועה בפקק נוראי והרגשתי שתכך אני נרדמת אם אני לא עושה משהו.

צהריים:

12:20 שתי כוסות אורז מלא, פרוסת לחם עם כף טחינה, שלושה תמרים, שתי עוגיות, חמישה תותים, קפה שחור עם כפית סוכר.

15:00 שתי פרוסות פשטידת תרד, פרוסת פשטידת בטטה וגבינה, קפה פרנץ'-ונילה מהמכונה.

17:30 קפה שחור עם כפית סוכר וחלב.

ערב:

19:30 טוסט גבנ"צ עם רוטב פיצה ופטריות, תה ירוק.

לילה:

22:00 חצי תפ"א מבושל ושתי כפות ירקות מוקפצים. חברתי שהתארחתי אצלה בישלה, ולא הייתי רעבה בגלל הטוסט שאכלתי. אז אכלתי ממש מעט. מצד שני, הייתי מעדיפה אכול את מה שהיא בישלה על פני הטוסט. מצד שלישי, הטוסט יצא ממש טעים.

יום שלישי:

בוקר:

08:00 שלוש כפות גרנולה וגביע יוגורט 1.5%

ביניים:

10:30 יוגורט עם פצפוצים ופרוסת עוגת-הבית
12:00 בייגל אמריקאי ו-75 גר' חומוס (אני יודעת כי האריזה יש 150 גר' ואכלתי חצי קופסא)

צהריים:

17:30 כוס מרק ירקות, כוס וחצי פסטה ברוטב פסטו, כף בורגול, כף גבינה צפתית, שלוש פרוסות עוגת-הבית.

ערב:

20:00 בייגל אמריקאי.

לא הייתי ממש מרוצה ממה שאכלתי ביומיים האחרונים, כרגיל מלא פחמימות וזה היה מעצבן.

פוסט זה פורסם בקטגוריה כללי, מחשבות. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s