שעועית אדומה

משרים מהלילה כוס של שעועית אדומה-מנומרת.

מכסים את תחתית הסיר בשמן.

חותכים בצל גדול או שניים קטנים לרבעים גדולים, ומוסיפים לשמן החם.

מוסיפים 3 כפות עגבניות מרוסקות (עדיף טריות).

מוסיפים את השעועית (בלי מי ההשריה! זה עושה גזים!) ועוד שתי כוסות מים קרים וכפית מלח.

מכסים את הסיר ומבשלים עד שאין ריח של עגבניות.

אם נשארים מים מיותרים, אפשר להוריד את המכסה ולבשל כך שהנוזלים יתאדו.

פוסט זה פורסם בקטגוריה מתכונים, מתכונים של אמא. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s