בישול לעסוקים

כשכבר מבשלים, להכפיל כמויות. כן, לבשל בכוונה תחילה הרבה יותר.  ואז, לחלק את מה שנשאר למנות ולשים כל מנה בקופסת פלסטיק משלה ולהקפיא.  נכון, זה לא מגניב כמו אוכל טרי, אבל זה יותר מגניב מפיתה יבשה עם קוטג' משלשום. כך לא נתקעים בלי אוכל טוב.  כשאין זמן לבשל, מוציאים קופסא ומחממים במיקרו.  אני ניסיתי, סידר לי מעולה, וגם זה טעים כמעט כמו הדבר האמיתי.

פוסט זה פורסם בקטגוריה טיפים. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s