כשכבר מבשלים, להכפיל כמויות. כן, לבשל בכוונה תחילה הרבה יותר. ואז, לחלק את מה שנשאר למנות ולשים כל מנה בקופסת פלסטיק משלה ולהקפיא. נכון, זה לא מגניב כמו אוכל טרי, אבל זה יותר מגניב מפיתה יבשה עם קוטג' משלשום. כך לא נתקעים בלי אוכל טוב. כשאין זמן לבשל, מוציאים קופסא ומחממים במיקרו. אני ניסיתי, סידר לי מעולה, וגם זה טעים כמעט כמו הדבר האמיתי.
-
פוסטים אחרונים
תגובות אחרונות
queenysdiet על השראה קרן על השראה איריס הסופרוומן על תירוצים כדי לא להתעמל. פת… queenysdiet על תירוצים כדי לא להתעמל. פת… kushi על תירוצים כדי לא להתעמל. פת… ארכיון
קטגוריות
כלים